Защо да изберете Smart Point?

Smart Point разполага с висококвалифицирани преводачи, с изключителна професионална подготовка и опит, в извършването на специализирани преводи. Бизнес клиентите ни могат да бъдат спокойни,независимо от терминологичните особености, сложност и срокове на тяхната поръчка. Ние отговаряме на абсолютно всяко изискване на клиента, спазвайки срок и високо качество на изпълнението на поръчката, независимо от сложността на текста.

Предлагаме на всички бизнес партнъори специализирани преводи, в множество области като: медицина, технически преводи, маркетинг, финансови и юридически преводи и други.

 

Как работим с нашите Бизнес клиенти?

Към всяка поръчка подхождаме внимателно и изготвяме индивидуална оферта, ориентирана към съответния бизнес клиент, отговаряща на срока и сложността на неговата поръчка. При по-големи обеми за превод, нашите бизнес партнъори получават интригуващи отстъпки от цената на превода. Разбира се, работим отговорно не само към качеството на поръчката, заявена от нашите бизнес клиенти, но и в пълна конфиденциалност.

 

Допълнителна информация

В много бизнес сфери се налага и превод, при изповядване на сделки, пред нотариус. Smart Point осигурява заклети преводачи и реагираме незабавно, при необходимост от Ваша страна.

Агенция за превод и легализация Smart Point гарантира индивидуален подход и гъвкавост, за нас Ващите бизнес нужди и предизвикателства, са наш приоритет!

Централен офис

Контакти