Описание на курса

Вижте графика на курса!
Предлагаме различни часове в удобно за Вас време.

 

Linux е общото название, което се дава на всички операционни системи, основаващи се на ядрото „Linux“ и системните инструменти и библиотеки от проекта GNU. Различните такива операционни системи се наричат Linux-дистрибуции, като те се различават по това с какъв друг софтуер пристигат. Linux е флагман и един от най-известните представители на свободния софтуер.

 

За кого ще бъде полезен курсът?

Курсът е подходящ  за тези, които за пръв път ще се запознаят с операционната система Linux и нейните функции, както и за тези, които имат начални познания и желаят да ги развият.

 

Какъв е броят на  участниците в група?

Броят на частниците в една група е ограничен до 8 души. По този начин се обръща специално внимание на всеки един от курсистите и материалът се усвоява напълно.

Как да се запишете за курса?

За да се запишете за курса, е необходимо да  позвъните на посочените телефони , да ни изпратите имейл на office@smartpointbg.com или да попълните формата за онлайн записване. Записването и заплащането трябва да се извършат, най-късно до 1 седмица, преди старта на курса. Заплащането можете да направите на място в нашия офис на бул.“Витоша“ 32, ет.2, или по банков път.

 

Продължителност на курса.

Курсът е с продължителност от 70 учебни часа (два месеца).

 

Завършване на курса

Всеки завършил успешно курса по Linux Системен Администратор и успешно положил финалния тест, ще получи сертификат за завършеното обучение.

Запишете се онлайн!
Ще се свържем с Вас, за да потвърдим участието Ви и да отговорим на Вашите въпроси.

Информация за курса

Курсове
620 лева
70 уч. часа

Споделяне