За SMART POINT

Преводаческа агенция

Първи стъпки на SMART POINT

Smart Point е професионална агенция за превод и легализация, която от години успешно се грижи за потребностите на своите клиенти ( физически и юридически лица), извършвайки висококачествени, специализирани преводи.

Нашият офис

Интериор
Интериор
Нашият офис
Нашият офис

Защо SMART POINT ?

Smart Point гарантира абсолютна конфиденциалност, точност и качество на всеки извършен превод, независимо от неговата специфика и сложност. Агенция за превод и легализация Smart Point винаги спазва зададения от клиента срок и следи за качественото му реализирано, във всяка стъпка, от получаването на поръчката, до предоставянето й в готов вид на клиента. Вашите нужди и желания са наш приоритет!

Как ние от SMART POINT работим?

Качеството на всеки, извършен превод, се гарантира от широкия екип от специалисти-преводачи, с които агенцията работи. Всеки един преоводач, в Smart Point, е специалист в определена терминологична област, при избора на преводач, който ще поеме Вашата поръчка, главна роля играе именно това. Всеки превод се разглежда обстойно и детайлно, анализира се видът текст, терминологичните му характеристики, сложност, наличие или липса на илюстрации, срокове, които трябва да бъдат спазени. На база всички тези критерии се формира и крайната цена на превода.

Нашият Екип

Доверете се на нашия професионализъм и екип от специалисти, за да получите качествен превод, както писмен, така и устен и легализирани документи, в срок!

Нашите офиси

Офиси на SMART POINT