Описание на курса

Вижте графика на курса!
Предлагаме различни часове в удобно за Вас време.

 

Софтуерното тестване е процес на изследване и проучване на софтуер, с цел получаване на информация за качеството на продукта и услугата, която се изпитва. Процесите на софтуерното тестване са неразделна част от софтуерното инженерство и осигуряване на качеството на софтуера.

 

За кого ще бъде полезен курсът?

Курсът е подходящ  за тези, които за пръв път ще се сблъскат със създаването и оформлението на уеб страници и приложения, както и за тези, които имат начални познания и желаят да ги развият.

 

Какъв е броят на  участниците в група?

Броят на частниците в една група е ограничен до 8 души. По този начин се обръща специално внимание на всеки един от курсистите и материалът се усвоява напълно.

 

Как да се запишете за курса?

За да се запишете за курса, е необходимо да  позвъните на посочените телефони , да ни изпратите имейл на office@smartpointbg.com или да попълните формата за онлайн записване. Записването и заплащането трябва да се извършат, най-късно до 1 седмица, преди старта на курса. Заплащането можете да направите на място в нашия офис на бул.“Витоша“ 32, ет.2 или по банков път.

 

Продължителност на курса.

Курсът е с продължителност от 80 учебни часа (два месеца).

 

Завършване на курса

Всеки завършил успешно курса по Софтуерно тестване и успешно положил финалния тест, ще получи сертификат за завършеното обучение.

Запишете се онлайн!
Ще се свържем с Вас, за да потвърдим участието Ви и да отговорим на Вашите въпроси.

Информация за курса

Курсове
500 лева
80 уч. часа

Споделяне